Dubai - Jumeirah - Burj Al Arab ***** - Kareta Tour

Dubai - Jumeirah - Burj Al Arab *****

Číslo zájezdu: 380335

Délka zájezdu: 8 dní
Nejbližší odjezd: od
Doprava: letecky
Strava: snídaně
Ubytování: hotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
321 m vysoká Arabská věž dává tušit, že vzhled obalu nepředčí kvalitu uvnitř. Leží na uměle vytvořeném ostrůvku 280 m od pobřeží. Nástup je impozantní – eskalátory z hlavní recepce ve tvaru ulity Vás dopraví do lobby podél 250 tisícilitrového akvária a Vy se můžete přitom plně věnovat pohledu na nejvyšší atrium na světě, které se Vám vzpíná nad hlavami a je jakýmsi srdcem hotelu. Pohledu do vyšších pater dominuje silné sloupoví potažené listy z 24 karátového zlata, které je v hotelu k vidění na 1590 m2. Mezi sloupy dá o sobě čas od času vědět gejzír tryskající do výšky 32 m. V každém patře se nachází privátní recepce, ale Vás hotelová služba doprovodí až do Vaší suite, kde Vás obeznámí s celým zařízením a ovládáním Vašeho pokoje. K dispozici máte Butler Service.

Poloha: Jumeirah, vzdálenost od letiště cca 30 minut, kousek od vlastní písečné pláže, naproti vodnímu parku Wild Wadi. Transfer je zajišťován flotilou Rolls Royců, ve kterých jsou nachystány vychlazené ručníčky, něco na osvěžení a pro dámy květina. Je možné zajistit i transfer vrtulníkem přímo z letiště.

Vybavení: 202 duplex suite (170–780 m2). Klimatizace, 7 restaurací (podmořská restaurace, kam Vás dopraví ponorkou, další ve výšce 200 m s výhledem na Dubai a okolí), bary, čajovna, nákupní kolonáda, bazény (teplotně regulované), jacuzzi, Assawan Spa, sauna, masáže, salón krásy, fitness, aerobic, tenis, golfový trenažér, squash, kadeřník, business centrum, konferenční sál, pronájem aut. Hosté mohou využívat všech sportovních možností Pavillion Marina Sport Club u hotelu Jumeirah Beach a mají neomezený vstup do Wild Wadi Water Parku.

Speciální nabídka : Možnost příplatku na transfer Rolls Roycem - 4500 na osobu.

u vánočních a silvestrovských termínů si některé hotely účtují povinný vánoční a silvestrovský příplatek – informace v CK.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim