Ras Al Khaimah - Banyan Tree Ras Al Khaimah Beach ***** - Kareta Tour

Ras Al Khaimah - Banyan Tree Ras Al Khaimah Beach *****

Číslo zájezdu: 382513

Délka zájezdu: 8 dní
Nejbližší odjezd: od
Doprava: letecky
Strava: snídaně
Ubytování: hotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Poloha: Ras Al Khaimah, plážový resort, který byl otevřený v roce 2010 jako součást pouštního resortu Banyan Tree Al Wadi (vzdálenost cca 20 minut jízdy), leží přímo na břehu moře u vlastní písečné pláže, s pozvolným vstupem do moře, a v těsné blízkosti mistrovského 18-ti jamkového golfového hřiště. Nedaleko najdete nákupní centrum Al Hamra Mall, cca 5 minut jízdy se nachází vodní park ICE Land s nejvyšší vodní skluzavkou na světě. Vzdálenost od letiště v Dubaji cca 50 minut jízdy, od centra Ras Al Khaimah cca 20 minut jízdy.

Vybavení: 32 plážových vil v beduínském stylu, všechny s privátním bazénem. Klienti mají možnost využívat kromě jiného i vybavení a gastronomická zařízení sesterského pouštního resortu Banyan Tree Al Wadi (vybavení je společné): 5 restaurací a barů, Banyan Tree Spa, hydroterapeutické lázně Rainforest, fitness, aerobic, jóga, Beach Club s barem (vodní sporty, potápění, šnorchlování, rybaření, vodní lyže, wake-boarding), jízda na koni a na velbloudech, projížďky na kolech, boutique, dětský klub, business centrum, konferenční sál, lékař, hlídání dětí, internet.

sesterský pouštní resort Banyan Tree Al Wadi je úžasná oáza zasazená mezi vodami Arabského zálivu na straně jedné a pohořím Hajar na straně druhé. Nabízí klientům zažít maximální opravdové dobrodružství od jízdy na velbloudech a arabských koních přes hlubinný rybolov až po pouštní safari. Je prvním pouštním resortem na území Spojených arabských emirátů, který se může pyšnit ubytováním ve vilách s vlastním bazény, vyhrazenou přírodní rezervací, SPA centrem o rozloze 3000 m2 inspirovaným asijskými hydroterapeutickými procedurami a mistrovským 18-ti jamkovým golfovým hřištěm Al Hamra Golf Club.

u vánočních a silvestrovských termínů si některé hotely účtují povinný vánoční a silvestrovský příplatek – informace v CK.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim