Primorsko - Hotel Belvedere Alexandria Club ***+ - Kareta Tour

Primorsko - Hotel Belvedere Alexandria Club ***+

Číslo zájezdu: 321619

Délka zájezdu: 8,11,12,15 dní
Nejbližší odjezd: od
Doprava: letecky
Strava: polopenze
Ubytování: hotel +
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Poloha: Hotel se nachází v severní části letoviska a je vzdálen 200 m od centra, cca 350 m od jižní a cca 150 m od severní pláže .

Pláž: Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 150 m od hotelu a jižní, vzdálená cca 350 m od hotelu ) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a svažující se postupně do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky CK Alexandria SLUNEČNÍKY ZDARMA. Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Půjčování slunečníků (mimo vyhrazený prostor CK Alexandria) a lehátek na obou plážích za poplatek. Vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení, bary. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Vybavení: Hotel Belvedere nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí a televizním koutem s českými programy, výtah, klimatizovanou restauraci, bar u bazénu (otevírací doba od 08:00 do 24:00 h), velký venkovní bazén s brouzdalištěm pro děti , společenskou místnost, venkovní dětský koutek (pískoviště, houpačka, skluzavka), animační programy pro děti a dospělé . Součástí areálu je tenisový kurt s umělým povrchem Sportflex od firmy Mondo, který splňuje i ty nejnáročnější požadavky. Tento kurt je přístupný zejména hotelovým hostům, ale mohou zde hrát i další zákazníci CK Alexandria.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka a osušky u bazénu (osušky - hotel požaduje vratnou kauci), společenské hry (k zapůjčení v recepci).
Za poplatek: trezor v recepci, stolní tenis, biliár, pronájem tenisového kurtu (hodina pronájmu vyjde v přepočtu na cca 200 Kč), zapůjčení tenisových raket a míčků.

Sport a zábava: Animační program : Ani v letošním roce nebude v hotelu Belvedere od 27. 5. do 23. 9. chybět český animační tým pro děti i dospělé. Vy i Vaše děti budete mít možnost vybrat si z pestrého denního programu plného různých her, soutěží, turnajů, kvízů či kurzů a zpříjemnit si tak volné chvíle. Speciálně pro děti je pak k dispozici Dětský klub Alexandria v areálu vedle hotelu Belvedere. Děti zde poznají nové kamarády a užijí si spoustu legrace. Stranou zájmu jistě nezůstanou dětské diskotéky a následná večerní představení, která můžete navštívit v našem Centru animačních programů (na vlastním pozemku vedle Dětského klubu a hotelu Belvedere) a která jistě nadchnou děti i dospělé.

Doporučujeme: Videoukázka animací v hotelu Belvedere
Videoukázka střediska Primorsko Příjemný a klienty opakovaně vyhledávaný klubový hotel s jedinečnou atmosférou a vynikající polohou jen pár metrů od písčité pláže. Hotelová zahrada s velkým bazénem, příjemným barem a prostorem pro řadu animačních aktivit, vedených našimi českými animátory, Dětský klub a Centrum animačních programů v těsném sousedství – to jsou jen některá z lákadel, která na Vás v hotelu Belvedere Alexandria Club čekají. Pro děti jsme navíc opět připravili dětský all inclusive.

cena :
V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 29. 9. 2017. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 29. 9. 2017.

plazcca : cca 150 m

plazm : 150

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim