Primorsko - Penzion Andromeda - Kareta Tour

Primorsko - Penzion Andromeda

Číslo zájezdu: 321534

Délka zájezdu: 8 dní
Nejbližší odjezd: od
Doprava: letecky
Strava: vlastní
Ubytování: pension
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Poloha: Penzion se nachází ve staré klidné části městečka, přímo nad mořem. Je vzdálen cca 600 m od centra, cca 400 m od severní pláže a cca 500 m od jižní pláže.

Pláž: Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 400 m od penzionu a jižní, vzdálená cca 500 m od penzionu) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a svažující se postupně do moře. VYHRAZENÝ PROSTOR NA SEVERNÍ PLÁŽI SE SLUNEČNÍKY ZDARMA POUZE PRO ZÁKAZNÍKY ALEXANDRIA GROUP. Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky (mimo vyhrazený prostor CK Alexandria), lehátka, vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na plážích je nutné dodržovat předepsané rozestupy mezi slunečníky s lehátky. Vzhledem k nižšímu počtu turistů a kapacitním omezením v hotelech, sice neočekáváme, že bude docházet k nedostatku slunečníků a lehátek, avšak to nelze ani vyloučit. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Doporučujeme: Penzion Andromeda je velmi oblíbený mezi klienty CK. Svým klientům nabízí ubytování rodinného typu v klidné části letoviska, přímo nad mořem.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 27. 9. 2019. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2019.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim