Pag - Novalja - Apartmány Soukromé apartmány - Kareta Tour

Pag - Novalja - Apartmány Soukromé apartmány

Délka zájezdu: 8 dní
Nejbližší odjezd: od
Doprava: vlastní
Strava: vlastní
Ubytování: apartmán
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Poloha: Apartmány jsou vzdáleny do 500 m od centra a cca 250–500 m od městské pláže . Vzdálenost Novalji od jednotlivých známých pláží – Zrče 2,5 km, Caska 2,5 km, Planjka 2 km, Straško 1 km, Sveti duh 9 km.

Pláž: Největší písčitá pláž Zrče je vzdálená cca 2,5 km, nedaleká přírodní kamenitooblázková pláž se nachází cca 250–500 m od apartmánů .

Vybavení: Většina vil má svá parkovací místa a nabízí zahradní gril.

Sport a zábava: Informace pro klienty: po příjezdu na místo jsou místními hoteliéry/ubytovateli vybírány následující poplatky: pobytová taxa 7 EUR/dospělá osoba/týden, dítě 12-18 let 3,50 EUR/týden, vratná kauce 30 EUR/osoba.

Doporučujeme: Ubytování nabízí velmi dobrý poměr mezi kvalitou a cenou. Známé a překrásné oblázkové pláže (Zrče, Caska, Planjka a další) nabízejí nezapomenutelné zážitky z koupání. Mezi nejznámější patří pláž Zrče, kde je živo 24 hodin denně.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící asistent na telefonu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim