Sicílie pro seniory *** - Kareta Tour

Sicílie pro seniory ***

Číslo zájezdu: 330221

Délka zájezdu: 8 dní
Nejbližší odjezd: od
Doprava: letecky
Strava: polopenze s nápoji
Ubytování: hotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Zájezd v programu pro osoby starší 55 let. Pobytu se zvýhodněnou cenou se navíc mohou zúčastnit i osoby mladší 55 let, pokud je na cestovní smlouvě zapsána alespoň 1 osoba 55+.

Dokážete si představit život bez Sicílie? Horkého slunce, chladného vína, upřených pohledů a podvečerního úsměvu? Toužíte cítit to chvění? Když zaslechnete slova, která před tisíci lety dozněla. A nad rozvalinami chrámu přeletí motýl. Když se v ulicích Palerma taví Evropa. A na úpatí Etny planou hrozny vína. Sníte o pláži s výhledem na Afriku? O plachetnicích na horizontu? Beznadějně krásné přírodě? Toužíte po vzpomínce, která vás změní? Dokážete žít bez Sicílie?

Poloha: Ostrov se nachází jen 3 km od italské pevniny a 140 km od Afriky a je jednou z velkých hádanek historie, místem neobvyklé přírodní krásy a kulturního bohatství.
Díky své poloze na západním pobřeží Sicílie se nachází blíže k Tunisku, než k italské pevnině, což oblasti zaručuje příjemné teploty dosahující kolem 22 stupňů v květnu a 25 stupňů v červnu.

Vzdálenosti Komplex se nachází na severu Sicílie, 60 km východně od letiště v Palermu, 2 km od centra Cefalu. Místní autobusová zastávka je vzdálena 100 m od hotelu a autobusem se pohodlně dostanete přímo do centra Cefalu (cena cca 1,50 euro/jedna cesta). V blízkosti hotelu vede železniční trať, která je méně využívaná a svým provozem nijak neobtěžuje hosty.

Vybavení: Hotel klientům nabízí kompletní zázemí a vybavení pro všechny druhy aktivit. V areálu se nachází 50 m dlouhý vyhřívaný bazén a tobogán vedoucí až k moři. Pro milovníky sportu a aktivního odpočinku jsou zde připravena hřiště na různé druhy sportu, tenisové kurty, minigolf, sportoviště na lukostřelbu, kurzy potápění a mnoho dalšího. Sportovní potřeby jsou k zapůjčení zdarma za depozit.
Jelikož se celý komplex rozkládá na útesech přírodního parku s vycházkovými trasami, mohou klienti během svých procházek obdivovat výhledy na moře, které se odsud nabízejí. Součástí hotelu jsou i další služby jako wellness a SPA, půjčovna aut, bankomat, minimarket, suvenýry, butik a autobusová zastávka přímo u vstupní brány.

Sport a zábava: Hotel je vybaven recepcí s Wi-Fi připojením, restaurací, barem, venkovním bazénem, u kterého jsou lehátka zdarma. Z hotelu se prochází přímo do cukrárny, kde můžete ochutnávat sicilské pochoutky a skvělou kávu. Hotel je situovaný přímo nad oblázkovo-písečnou pláží, na kterou se schází po schodech ve spodní části areálu (cca 200 m). Na této pláži pod hotelem naleznete pozvolný vstup do moře, doporučená je obuv do vody. Lehátka a slunečníky jsou zdarma, v závislosti na dostupnosti.

Oblíbená městská písečná pláž s pozvolným přístupem do moře a jemným pískem začíná přímo v centru města a pokračuje směrem na západ k hotelové zóně lemované promenádou, která končí přímo u schodů k hotelu Santa Lucia Le Sabbie d’Oro.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim