Danubius Hotel Helia Budapest - Kareta Tour

Danubius Hotel Helia Budapest

Číslo zájezdu: 381735

Délka zájezdu: 4 dny
Nejbližší odjezd: od
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Wellness v centru města - to doslova nabízí hotel Helia. Spojte oddech s poznáváním i nakupováním. Hotel s léčebnými a wellness službami se nachází na břehu Dunaje, jenom na 15 minut od historického centra. Můžete si zaplavat nebo jen tak relaxovat v jednom z termálních bazénů a pak si užít překrásný panoramatický výhled z dvoupatrového fitness klubu. Běžecká stezka, tenisový kurt, kola, koupaliště a překrásné parky najdete na blízkém Markétině (Margaretině) ostrově (Margitsziget).
Zastávka autobusu a metra je jenom několik kroků od hotelu.

Vybavení: Krytý plavecký bazén, termální bazén, jacuzzi, parní koupele, sauna, infra sauna. Centrum zdraví a wellness. Danubius Premier Fitness Klub: fitness centrum, posilovací stroje.
Kosmetika, kadeřnictví, manikúra, pedikúra, solárium, terasa na slunění, masáž. Restaurace Jupiter s nabídkou domácích a mezinárodních jídel. Kavárna v lobby a u bazénu. Business center, pokojový servis, prádelna a chemická čistírna, hlídání dětí, prodejna suvenýrů.

Ubytování: 254 klimatizovaných pokojů a 8 apartmánů, koupelna, telefon, minibar, rádio, TV se satelitními kanály, zpoplatněný filmový kanál, vařič kávy a čaje na pokoji, Wi-Fi. Pokoje pro alergiky a bezbariérové pokoje pro tělesně postižené. Celý hotel je nekuřácký.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim