Grand hotel Permon - Kareta Tour

Grand hotel Permon

Číslo zájezdu: 416101

Délka zájezdu: 4 dny
Nejbližší odjezd: od
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Grand hotel Permon, jeden z nejluxusnějších hotelů na Slovensku, se nachází v malebné horské osadě Podbanské - Vysoké Tatry, nad kterou se tyčí tatranský štít Kriváň. Wellness & family hotel nabízí návrat k přírodě a zároveň luxusní pohodlí s velkým wellness centrem.
Lyžařské středisko Podbanské poskytuje výborné podmínky pro začátečníky a rodiny s dětmi. Je zde lyžařská škola a dětský vlek.

Poloha: Hotel se nachází v západní části Vysokých Tater, 30 km od Liptovského Mikuláše.

Vybavení: Hotel disponuje 133 pohodlně zařízenými pokoji - jednolůžkovými a dvoulůžkovými, rodinnými a 9 prostornýma apartmány (s dvěma pevnými lůžky a přistýlkami). Z pokojů Superior je výhled na Nízké Tatry, pokoje Superior Kriváň mají výhled na Kriváň, v pokojích Deluxe Kriváň si vychutnejte atraktivní design a též výhled na majestátní tatranský štít. Celková kapacita hotelu je 259 pevných lůžek s možností 74 přistýlek.
Největší hotelový wellness komplex na Slovensku - PERMON'S PARADISE se skládá z 5 středisek - Sauna Paradise, Aqua Paradise, Kids' Paradise, Spa Paradise a Beauty Paradise. hotelová restaurace s výhledem na Vysoké a Nízké Tatry přináší pestrou nabídku výborných jídel a specialit. Wellness gastronomie určitě potěší vyznavače zdravého životního stylu. Lobby bar s výhledem na hory, Denní a Noční bar, Wellness bar v 1. patře, jsou místa pro příjemné trávení volného času.
Půjčovna lyží a lyžařská škola.

Sportovní aktivity: Středisko Štrbské Pleso je vzdáleno 15 km, Jasná pod Chopkom pak 40 km. V létě pak trasy pro pěší turistiku a cykloturistiku v Tichej, Kôprovej a Kamenistej doline a možnost turistických výstupů na štíty Vysokých Tater (Kriváň, 2494 m). Pro milovníky sportovního rybolovu jsou k dispozici pstruhové vody řeky Belá (5 km) a řeky Váh (18 km). Příznivcům adrenalinových dobrodružství doporučujeme rafting a splav řeky Váh nebo Belá. Lyžařské středisko Podbanské (cca 300 m od hotelu, 2 vleky 360 m a 280 m), nenáročný svah, ideální pro začátečníky a pro rodiny s dětmi.

Cestovní kancelář Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim