Vánoce - Sorea SNP, Nízké Tatry - Kareta Tour

Vánoce - Sorea SNP, Nízké Tatry

Číslo zájezdu: 427480

Délka zájezdu: 4 dny
Nejbližší odjezd: od
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Rezervujte si Vánoční pobyt včas !

Užijte si vánoční relax ve WELLNESS EUPHORIA !!!

Poloha: Hotel Sorea SNP se nachází v centru turistického a lyžařského střediska Jasná na severní straně Chopku, v nádherné horské scenérii národního parku Nízké Tatry v nadmořské výšce 1200 m n. m.

Vybavení: Zrekonstruovaný hotel nabízí ubytování v pohodlně zařízených jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, rodinných pokojích a apartmánech
, které jsou vybaveny koupelnou, WC, TV se SAT programem, telefonem. Většina pokojů má balkon.
Nová lyžárna s půjčovnou lyží a sportovních potřeb. Vstup do lyžárny na RFID čipy pro ochranu majetku hostí. Všechny skříňky jsou s ohřevem - programem sušení lyžařského vybavení. Program probíhá ve 3 cyklech sušení nezávadní eco technológie bez použití chemických prostředků.

Nové WELLNESS EUPHORIA:
PANORAMA POOLS - BAZÉNY: neplavecký relaxační bazén, oddechový bazén whirlpool.
FAMILY WELLNESS - RODINNÉ WELLNESS: dětský bazén, dětský oddechový bazén, dětská sauna 60 ˚C.
SAUNAS - SAUNY: parní sauna AROMA, infrasauna carbo suchá sauna 60 ˚C, suchá sauna 90 ˚C, ochlazovací bazén Kneipův chodník, teplé jezírka pro nohy odpočívárna.

Stravování: Hosté mohou využívat příjemnou prosklenou hotelovou restauraci v přízemí. Snídaně a večeře se podávají formou teplých a studených bufetových stolů se širokou nabídkou jídel a nápojů, obědy pro pobytové hosty s možností výběru z 3 až 5 jídel včetně vegetariánského menu. K dispozici je denní bar a prostorná hotelová kavárna.
Na uspořádání gastronomických akcí s větším počtem účastníků je vhodná konferenční místnost (120 míst).

Sportovní aktivity: Středisko nabízí 45 km upravených sjezdovek různých obtížností vhodných pro začátečníky, děti, pokročilé lyžaře i milovníky volné jízdy. Moderní zasněžovací systém garantuje výborné lyžařské podmínky po celou sezonu. K dispozici je 30 lanovek a vleků s vysokou přepravní kapacitou. Jsou zde také tratě pro běžecké lyžování. Lyžařská sjezdovka s vlekem je přímo u hotelu (50 m).

Doplňkové služby: Pro aktivní využití volného času je hostům k dispozici sauna, masáže, biliard. Pro děti je připravena dětská herna a dětské hřiště. Hotel zabezpečuje organizaci vysokohorských pochodů, paragliding a lyžařskou školu.
Ke standardní nabídce patří směnárenské a informační služby a prodej suvenýrů a doplňkového tovaru, pronájem hotelových trezorů, zapůjčení fénu, žehličky za poplatek . Parkoviště je přímo u hotelu a je monitorované kamerovým systémem.V prostorách recepce, denního baru a kavárny je klientům k dispozici Wi-Fi připojení zdarma.
Hotel zabezpečuje komplexní organizaci firemních a společenských akcí. Pro kongresy, semináře a školení je k dispozici konferenční místnost s maximální kapacitou 120 osob, hotelová kavárna (150 míst) a salonek (20 míst). Kapacita a vybavení konferenčních prostor umožňuje poskytování profesionálních služeb v oblasti kongresového cestovního ruchu.



CK Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim