Krabi - Rayavadee ***** - Kareta Tour

Krabi - Rayavadee *****

Číslo zájezdu: 380674

Délka zájezdu: 9 dní
Nejbližší odjezd: od
Doprava: letecky
Strava: snídaně
Ubytování: hotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Poloha: Krabi, resort patřící do společenství The Leading Hotels of the World leží v zálivu Phranang Bay, přímo v nejkrásnější části Krabi na Railay Beach, která je součástí poloostrova lemovaného pásem vápencových skal. Resort je posazen v nádherné vzrostlé tropické zahradě plné palem ohraničené třemi plážemi. Jediný možný přístup je privátní lodí – transfer z letiště v Krabi cca 25 minut, poté lodí cca 15 minut.

Vybavení: deluxe pavilón - každý je plně klimatizován a je rozložen do dvou pater. V přízemí je rozlehlý obývací prostor se SAT/ TV, minibarem, telefonem, varnou konvicí, v patře pak najdete ložnici, kde je rovněž k dispozici SAT/TV, sejf, fén, telefon, CD/DVD přehrávač, internetová přípojka, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky.

98 jednopatrových pavilónů a 4 luxusní privátní vily, některé s vlastní zahrádkou, bazénkem nebo jacuzzi. 4 restaurace, bazén, Spa centrum, fitness, jóga, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, kanoe, rybaření, tenis, squash, boutique, business centrum, internet, konferenční sál, lékař, hlídání dětí.

za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii pavilónu, případně v pavilónu se 2 ložnicemi či ve vile.

u vánočních a silvestrovských termínů si některé hotely účtují povinný vánoční a silvestrovský příplatek – informace v CK.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim