Slovenska Plaža, Budva - Kareta Tour

Slovenska Plaža, Budva

Číslo zájezdu: 660467

Délka zájezdu: 8 dní
Nejbližší odjezd: od 2.6.2024
Doprava: letecky
Strava: polopenze
Ubytování: hotel +
Cena od 20 070 Kč
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Odlety z Prahy, Brna, Vídně a Bratislavy!

2x dítě (2-12) na přistýlkách s 2 dospělými osobami - 50% sleva z ubytování

Slovenska Plaža Resort se nachází v autentickém středomořském prostředí v samém centru Budvy, 10 minut chůze od Starého Města, v bezprostřední blízkosti pláže Slovenska Plaža - podle které je resort pojmenován. S délkou 1600 metrů je Slovenska plaza (písčito - oblázková) nejdelší pláží v Budvě.
Architekturou a rozmístěním budov je Resort malým turistickým městečkem ve středomořském stylu s vlastními ulicemi, náměstími, obchody, restauracemi a malebnými zelenými plochami.

Vybavení: Resort spojuje vše, co potřebujete pro dovolenou od ubytování a stravování po rekreaci a zábavu. Restaurace, kavárny, butiky, mini-trhy, galerie, turistické agentury, zubní a ambulantní centra, kadeřnictví a kosmetické salony, sportovní kurty, bazény či veřejné parkoviště.

Ubytování: Resort se skládá se z 10 jednotlivých vil pojmenovaných podle druhů středomořských rostlin - cypřiš, myrta, magnólie, canna, palma, kamélie, citron, oleandr, rozmarýn a oliva.
Slovenska Plaža 3* má 414 pokojů a 108 apartmánů, 323 ubytovacích jednotek má vlastní terasy.
Slovenska Paža 4* se skládá ze několik maximálně komfortních vil zahrnujících celkem 494 jednotek, z toho 396 pokojů a 98 apartmánů.

Stravování:
hlavní hotelová restaurace
s nabídkou národní i mezinárodní kuchyně s širokým výběrem menu, v létě otevřená letní terasa.
Primorski restoran: se nachází u jednoho z bazénů, nabízí a la carte.
Restoran Pjaca se nachází na centrálním náměstí komplexu a nabízí vysoce kvalitní nabídku a la carte. Hudební programy a folklórní programy několikrát týdně.
Bar Habibi:v orientálním stylu, láká návštěvníky večerním zábavním programem.
Aperitif Barnabízí koláče, cukroví a nápoje.
Raspućin (Rasputin) kavárna svou přitažlivou polohou přitahuje zákazníky z celé Budvy. Živá hudba, salsa večery a rychlé občerstvení.

Bazény: v komplexu jsou dva bazény Rondo I a Rondo II se slanou vodou, plážovými lehátky, slunečníky a týmem animátorů, kteří navrhují a realizují četné dětské programy, ale i programy pro dospělé.

Tenisové kurty: v Resortu se nachází jedno z nejmodernějších tenisových center v regionu, má 11 kurtů - 8 antukových a 3 betonové kurty s veškerým doplňkovým vybavením a zázemím (šatny, sprchy, odpočívárna, kavárna).

Hosté Slovenska Plaza mají přístup do wellness & spa centra hotelu Aleksandar (posilovna, sauna a vířivka), nacházející se v bezprostřední blízkosti komplexu..

Aktivity: příznivci aktivní dovolené jsou každodenně vybízeni instruktory do ranních gymnastických cvičení, aqua aerobiku, plavání, minigolfu a plážového volejbalu, Zumby, latinského tance a jógy. Ve večerních hodinách jsou pořádány různé tematické večery, folklorní večery, lekce salsy, pěvecké soutěže v karaoke a další!

Pro děti: dětský miniklub, děti si mohou hrát na ploše 300 m² a mají k dispozici trampolínu, skluzavku a mnoho dalších aktivit. dětská herna o rozloze 150 m² s labyrintem s moderními, bezpečnými vnitřními a venkovními herními sestavami. Nepřetržitý dohled přátelským a vyškoleným personálem zajišťuje rodičům bezpečnost jejich dětí během hry.



Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim