Wellness Hotel Repiská - víkend, Nízké Tatry - Kareta Tour

Wellness Hotel Repiská - víkend, Nízké Tatry

Číslo zájezdu: 585861

Délka zájezdu: 3 dny
Nejbližší odjezd: od 1.12.2023
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 4 360 Kč
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
ZDARMA 1 x dítě do 0,99 let - bez nároku na stravu a lůžko!
ZDARMA 1 x dítě do 9,99 let - s polopenzí na přistýlce! (platí v termínu 20.06. - 23.09.2023)

Poznejte krásy Demänovské doliny v Nízkých Tatrách! V této oblasti se nachází jedna z nejznámějších slovenských jeskyní: Demänovská jeskyně svobody, která byla objevena v roce 1921.

Wellness Hotel Repiská nabízí ubytování v jednom z nejkrásnějších a pro turisty nejzajímavějších regionů Slovenska: v Demänovské dolině, na jejímž konci se tyčí majestátní hora Nízkých Tater - Chopok. Region Liptov nabízí širokou paletu možností a nespočetné množství turistických, sportovních a kulturních aktivit.

Hotelový SKIBUS - ZDARMA - do střediska Jasná-Lúčky! (v zimní sezoně)

Stravování: Hotelová restaurace s letní terasu s krbem z níž je nádherný výhled do okolní tatranské přírody. V letních měsících probíhají na terase večeře u grilu, Lobby bar- v recepci hotelu, nabízí různé druhy kávy, nápojů a kvalitních slovenských vín, Retro bar s biliárem.

Ubytování: 52 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek, s vlastní koupelnou, telefonem, TV/SAT. Pokoje s balkonem nabízí krásny výhled na Chopok. Všechny pokoje i společné prostory jsou nekuřácké.

Wellness: Relaxační bazén - atmosféru relaxu ve večerních hodinách dotváří 6 podvodních led svítidel. Součástí wellness je také vířivka s hydromasážní prostřednictvím 36 hydromasážních trysek.

Saunový svět: Finská sauna, Parní sauna, Sanárium, Zážitková sprcha. Pokud vám nevyhovuje klasická sauna, můžete kombinovat zdravé působení sauny a parní lázně. Sanárium promění saunu na přání na tropickou koupel, na teplovzdušnou koupel, na jemnou parní nebo na bylinkovou lázeň. Při teplotě od cca 60 °C a při regulované vlhkosti vzduchu do maximálně 55 % naleznete mimořádně příznivé klima pro odpočinek a dobrou pohodu.

Další vybavení: fitnes, tenisový kurt s umělou trávou, který je možné využít také jako futbalové hřiště nebo badminton, biliardový salonek, dětské hřiště s atrakcemi, dětský koutek, lyžárna, půjčovna kol.

Uváděné ceny platí při obsazenosti pokoje 2 platícími osobami.
Nástup na pobyt je možný kterýkoliv den v týdnu!
CK nenese zodpovědnost za počasí, ani sněhové podmínky.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim