Hotel Partizán - rodinný pobyt s dětmi - Kareta Tour

Hotel Partizán - rodinný pobyt s dětmi

Číslo zájezdu: 444810

Délka zájezdu: 4 dny
Nejbližší odjezd: od 4.7.2022
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 11 640 Kč
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Čtyřhvězdičkový rodinný hotel Partizán se nachází v rekreační oblasti Tále v nádherném horském prostředí Nízkých Tater. Jeho současní majitelé z něj udělali úspěšný wellness & kongres resort v duchu hesla „Hotel v lese, les v hotelu“. Nature Wellness Centrum, které se rozkládá na ploše 2 260 m2, je tím pravým místem, kde naberete novou energii. Jeho součástí je relaxační bazén, dětský bazén, sauny, odpočívárna a různé wellness procedury.

Hotel přináší klientovi množství příležitostí outdoorových aktivit a sportovního vyžití, ale stejně se postará o jeho potřeby v oblasti relaxu a wellness. Součástí hotelu je nové NATURE Wellness Center, které splňuje všechny předpoklady wellness trendů jako životního stylu současného klienta a rodiny.

Poloha: Nízké Tatry, Tále nebo konkrétně obec Bystrá - jste na správném místě! Autem se k nám dostanete po trase: Bratislava - Nitra - Zvolen - Banská Bystrica - Podbrezová - Tále, autobusem z Bratislavy směr Brezno, dál autobusem na Tále.

Vybavení: Kapacita hotelového ubytování je 86 dvoulůžkových pokojů, 9 architektonicky skvostných apartmánů, 9 luxusních mezonetů s panoramatickým výhledem a 78 přistýlek. Velmi příjemný je fakt, že postele v pokojích jsou vybaveny paměťovými matracemi a polštáři OrtoSen, které klientům umožní bezproblémový a zdravý spánek.
Klasické masáže, relaxační masáže, sportovní masáže, reflexní masáž chodidel, reflexní masáž zad, hrudi a šíje; Lymfodrenáž tváře, Lymfodrenážní masáž, tělové zábaly, hydromasážní koupele, kosmetika.
Restaurace a bary: příjemná hotelová resturace, lovecká restaurace s krbem nebo zážitková restaurace Tálska Bašta se živou hudbou

pokoj Junior Chopok - rodinný pokoj pro 2 dospělé osoby + max. 2 přistýlky

Sportovní aktivity: squash, badmington, volejbal, bowling, biliard & stolní fotbal, minigolf, jezdění na koni, golf, turistika & cykloturistika, nordic walking, tenis, croquet & Pétanque, Paintball & Airsoft, lyžování a skialpinistika, snowboarding, běžecké lyžování & Biatlon

Všechny ceny jsou platné při obsazenosti 2 dospělých platících osob na pokoji.

Termín a délka pobytu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
CK nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim