Residence Šírava - apartmánový dům - Kareta Tour

Residence Šírava - apartmánový dům

Číslo zájezdu: 585105

Délka zájezdu: 4 dny
Nejbližší odjezd: od
Doprava: vlastní
Strava: vlastní
Ubytování: aparthotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Thermalpark Šírava – turistické místo s využitím geotermální vody využívané v lázeňství již v 18. století. Srdcem Thermal Šírava je geotermální vrt GTH-1, který je hluboký 940 m. Geotermální voda pochází z prostředí zvodnělých vápenců a dolomitických brekcií – podle rozborů je balneoterapeutická a stará 6 –10 tisíc let.

Vodní svět Thermal ŠÍRAVA obsahuje 4 vnitřní bazény (relaxační, masážní, vlnový, dětský bazén) a \č venkovní bazény (dva termální bazény, masážní, oddychový bazén). Vnitřní a venkovní bazény s vodními a vzduchovými tryskami a masážními tryskami.
Thermal SPA nabízí masážní místnosti, kde můžete zkusit zážitkové a zkrášlující procedury – masáže, masky, zábaly, peelingy a vanové lázně dle vlastního výběru. Můžete relaxovat v panoramatické vířivce s rozprávkovým výhledem na vodní hladinu a saunovat se ve venkovní suché finské sauně s teplotou 65 °C, součástí je také tichá oddechová zóna. Saunovat se můžete také s dětmi nebo celou rodinou v části Thermal SPA, které nabízí vyhřívanou panoramatickou Finskou saunu a venkovní vířivku s rozprávkovým výhledem na Zemplínskou šíravu a Vihorlatské pohoří.

Residence Šírava - nový apartmánový dům (otevřeno v červenci 2020) nabízí ubytování v exkluzivních studiích a apartmánech asi 15 minut chůze od Thermalparku Šírava a Hotelu Thermal Spa Resort

Služby: recepce, výtah, Wi-Fi, možnost snídaní v nedalekém bistru (50 m od rezidence) nebo okolních restauracích.

Ubytování:v moderních, pohodlných klimatizovaných studiích a apartmánech pro 2 - 5 osob. Všechny pokoje jsou nekuřácké, většina s balkonem. Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim