Sorea Urán - wellness - Kareta Tour

Sorea Urán - wellness

Číslo zájezdu: 650432

Délka zájezdu: 4 dny
Nejbližší odjezd: od
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
1 dítě (3 - 7,99 let) na přistýlce s dvěma plně platícími dospělými osobami ZDARMA!

Poloha: Hotel Sorea Urán najdete v centru Tatranské Lomnice. Hotel je vhodný pro rodinnou dovolenou. 6,5 km dlouhá sjezdovka vede až k hotelu. Jeho součástí je nové wellness centrem - Wellness Urania - s úpravou vody pomocí UV záření.

Vybavení: Moderně a pohodlně zařízené jedno- a dvoulůžkové pokoje, rodinné pokoje, apartmány, s možností přistýlky. Všechny pokoje s koupelnou, WC, telefonem, LCD TV se SAT programem a balkonem. Hotel má bezbariérový vstup a je vybaven 2 bezbariérovými pokoji. Wi-Fi zóna je dostupná v celém hotelu. Bezplatné parkování na parkovišti před hotelem nebo parkování v hotelové garáži (za poplatek).

Stravování: Snídaně a večeře se podávají v hotelové restauraci formou teplých a studených bufetových stolů, tříchodové obědy (předkrm, polívka, hlavní jídlo, dezert) pro pobytové hosty jsou servírované s možností výběru z 3 jídel včetně vegetariánského menu. Příjemné posezení a širokou nabídku nápojů poskytuje Lobby bar. Na požádání při rezervaci možnost zabezpečení stravy formou různých diet (bezlepková dieta, mléčná dieta, atd.).

Sportovní aktivity:Tatranská Lomnica nabízí nejvýše položenou a nejstrmější sjezdovku na Slovensku v délce 6,5 km; z výšky 2 196 m n. m. přes Lomnické sedlo do Tatranské Lomnice (850 m n. m.). Pro náročnější lyžaře je také vhodná sjezdovka Lomnické sedlo – Skalnaté Pleso (1 237 m). Středisko Tatranská Lomnice nabízí také sjezdovky nižší náročnosti (Štart západ (1 998 m), Štart východ (850 m), Čučoriedky východ (957 m), Čučoriedky západ (884 m), Generál (1 063 m), Traverz (286 m), Buková hora (700 m). Lyžařům jsou k dispozici nejmodernější sedačkové a kabinkové vleky, služby lyžařských škol a půjčoven. V blízkosti hotelu jsou tenisové kurty, krytá tenisová hala a dráha na kolečkové bruslení.

Doplňkové služby: Wellness centrem Wellness Urania s úpravou vody pomocí UV záření. Součástí centra je nerezový relaxační bazén s vodními atrakcemi, dva dětské bazény s vodním ježkem, propojené nerezovou skluzavkou, finská a parní sauna. Také můžete využít nabídku různých druhů masáží.



CK Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim