Hotel Park, Bled - Kareta Tour

Hotel Park, Bled

Číslo zájezdu: 571850

Délka zájezdu: 5 dní
Nejbližší odjezd: od 5.4.2023
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 11 430 Kč
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Navštivte úchvatný Bled - klenot v srdci Julských Alp!
Bled je vynikající prázdninový cíl! Ať už je to koupání v jezeře, turistika, cykloturistika a golf v létě nebo lyžování na nedalekých sjezdovkách a namáčení v termálních vodních bazénech a zároveň okouzlující výhled - Bled vás uchvátí v každém ročním období!

1 dítě (do 6 let) s 2 dospělými osobami ZDARMA !

Hotel Park u Bledského jezera - pohádkové smaragdové jezero s okouzlujícím ostrovem. Zhluboka se nadechněte a nechte se osvobodit čerstvým horským vzduchem..

Hotel Park - renovovaný v roce 2020 ! pokoje s výhledem na Bledské jezero, ostrov a hrad, nebo na slavnou promenádu ​​Bled a Julské Alpy. V horním patře hotelu, tak řečeno "na střeše", si můžete užít relaxaci a rekreaci v krytém vyhřívaném bazénu s lázněmi bez vody. Bazén s přímým výhledem na hrad Bled - ideální pro relaxaci po celodenních outdoorových aktivitách. Pro relaxaci, rekreaci mohou hosté využít také vířivku a saunu, stejně jako hotelové thajské wellness centrum.

Stravování v hotelové bufetové restauraci anebo v hotelové pizzerii Rikli. Vyzkoušejte originální, lahodný smetanový dezert Bledu Kremšnit čerstvý každý den pouze na jednom místě - v kavárně hotelu Park Hotel, anebo hotelovém aperitiv baru s krásným výhledem na hrad Bled a jezero.

Ubytování: komfortní 2 lůžkové pokoje v balkonem.

Ve Wellness centru Živa (jen 200 m od hotelu) - největší bazénové centrum v Bledu. Najdete zde šest bazénů a krytý tobogán s výhledem na jezero Bled, centrum krásy kde si můžete dopřát masáže a další procedury. Anebo se můžete vykoupat přímo v jezeru Bled.

V okolí Bledského jazera v regionu Gorenjska vzdáleném 5 km najdete turistické trasy a chodníky. Na místě můžete využívat bezplatné verejné parkoviště.

Cestovní kancelář KaretaTour nenese zodpovědnost za počasí ve středisku.

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim