Hotel Zdraviliški dvor - Rimske Terme Resort, Rimske Toplice - Kareta Tour

Hotel Zdraviliški dvor - Rimske Terme Resort, Rimske Toplice

Číslo zájezdu: 662211

Délka zájezdu: 5 dní
Nejbližší odjezd: od 5.11.2023
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 9 250 Kč
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
1x dítě do 8 let s dvěma dospělými osobami bez nároku na lůžko ZDARMA!

Rimske Toplice Resort: blahodárné vlastnosti vody v okolí římských termálních pramenů ocenili již staří Římané, kteří zde v roce 39 př.nl postavili první bazény s teplou, teplou a studenou vodou. Na místě, kde se dnes nachází bazénový komplex, byly nalezeny mramorové oltáře, na které byly nymfám přineseny bohaté dary, a nádherné basreliéfy zobrazující krásné nymfy a římskou bohyni zdraví Valetudu.

Poznejte Rimske Toplice Resort! lázně s tradicí a moderními službami na jednom z nejkrásnějších míst ve Slovinsku. 450 m² bazénů s léčivou termální vodou, saunový svět, Wellness centrum Amalia - nové i klasické Wellness a SPA programy.
Hotelový komplex Rimske Terme pokrývá více než 30 000 m² spojuje tři propojené hotely Hotel Zdraviliški Dvor 4*, Hotel Rimsky Dvor 4*, Sofiain Dvor Hotel 4*. Každý hotel má svůj jedinečný styl, který nabízí pohodlí každému svému hostu.

Hotel Zdraviliški Dvor tento moderní pohodlný hotel se nachází v nedotčeném přírodním prostředí u řeky Savinja, jen 15 minut chůze od centra města upravenými stezkami táhnoucími se po obou stranách řeky Savinja.

Ubytování: 76 moderně zařízených, prostorných pokojů a apartmánů, včetně 4 bezbariérových pokojů.

Stravování: à la carte restaurace Sofija a samoobslužní restaurace Emperor Ferdinand, s nabídkou jídel se středomořskou a evropskou kuchyní.
Kavárna Café of Princess Victoria s nabídkou pestrého občerstvení, dezerty a výběr teplých i studených nápojů. Hotelový Lounge bar s panoramatickým výhledem do okolní přírody.

Termalni lazně:
Bazény krytý bazén s teplotou vody 32°C, 4 vnitřní masážní bazény s teplotou vody 35°C, vodními lůžky, Venkovní panoramatický bazén s teplotou vody 32°C - je propojen s krytým bazénem, 3 venkovní masážní bazény s teplotou vody 35°C s vodními lůžky.
Saunový svět Varinia: Finská sauna vnitřní ROMAN ARENA , venkovní NERON (80°C – 100°C), Parní sauna vnitřní
BYSANC | FORTUNA (40°C – 55°C), Infrasauny vnitřní DIANA | CUPID (45°C – 65°C), Solná sauna venkovní MINERVA (60°C – 65°C), Bio-bylinná sauna venkovní VENERA (50°C – 60°C), Tepidárium s vyhřívanými lůžky a posezením (do 37°C), vnitřní vířivka a krytý studený bazén a krytý horký bazén s termální vodou.
Wellness centrum Amalia: kosmetické procedury a masáže.
Fitness studio, kadeřnictví a kosmetický salon.

Další vybavení: recepce 24/7, moderní kongresové centrum. Podzemní garáže.

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Hotel je nekuřácký!
Domácí zvířata nejsou povolena.

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim