Abu Dhabi - Saadiyat Island - The St. Regis Saadiyat Island Resort ***** - Kareta Tour

Abu Dhabi - Saadiyat Island - The St. Regis Saadiyat Island Resort *****

Číslo zájezdu: 380364

Délka zájezdu: 8 dní
Nejbližší odjezd: od
Doprava: letecky
Strava: snídaně
Ubytování: hotel
Cena od
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Poloha: Abu Dhabi, Saadiyat Island. Elegantní resort otevřený koncem roku 2011, leží přímo u písečné pláže a u golfového hřiště. Vzdálenost od letiště v Abu Dhabi cca 20 minut jízdy, od letiště v Dubaji cca 90 minut jízdy, 7 minut od centra Abu Dhabi a 10 minut jízdy od zábavního Ferrari World Parku a vodního parku Yas Waterworld.

Vybavení: impozantní resort kultovní značky St. Regis je prvním resortem otevřeným na Blízkém východě, který svým klientům nabízí nejen koupání a slunění na nedotčené bílé přírodní pláži Saadiyat, nejen nezapomenutelné golfové zážitky na 18-ti jamkovém golfovém hřišti, ale i mnohem více. Resort je tvořen 377 pokoji a suite, 33 St. Regis vilami a 259 St. Regis apartmány, ale kromě toho svým klientům nabídne i zábavní komplex obchodů a restaurací, luxusní funkční prostory až pro 1500 osob, špičkové Irridium Spa centrum a Athletic Club - exklusivní fitness centrum s tenisovými a squashovými kurty, 4 bazény zahrnujícími bazén pro dospělé s jacuzzi a zálivy, stejně jako bazén s jeskyněmi a skluzavkami. K dispozici klientům je také venkovní bazén (teplotně regulovaný). Znalci dobrého jídla pak mají možnost výběru ze 7 špičkových gastronomických zařízení. Samozřejmostí je Wi-Fi internet zdarma. Promyšlená středomořská architektura se v celém resortu doplňuje moderním interiérovým designem a inteligentně využívá přírodních produktů a prvků. Toto vše je doplněno týmem zkušených a profesionálních butlerů, kteří Vám poskytnou diskrétní služby.

za příplatek možnost ubytování ve vyšším typu pokojů a suite.

u vánočních a silvestrovských termínů si některé hotely účtují povinný vánoční a silvestrovský příplatek – informace v CK.

Alternativní zájezdy

člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim