Velikonoce - Sorea Trigan, Vysoké Tatry - Kareta Tour

Velikonoce - Sorea Trigan, Vysoké Tatry

Číslo zájezdu: 567366

Délka zájezdu: 5 dní
Nejbližší odjezd: od 29.3.2024
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 11 550 Kč
cena je včetně povinných příplatků

Nabídku do tohoto hotelu právě připravujeme.

Máte-li zájem o více informací, odešlete nám, prosím, nezávaznou poptávku naším formulářem, budeme Vás kontaktovat.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)
Prožijte Velikonoce v Tatrách

Věděli jste, že Nové Štrbské pleso pokrývá průměrně 160 dní v roce ledový příkrov? V blízkosti jednoho z nejnavštěvovanějších středisek Vysokých Tater se nachází hotel Sorea Trigan, který vám nabízí komfortní ubytování. K dispozici jsou vám vleky, udržované běžecké stopy (26 km), 9 km sjezdových tratí, noční lyžování, snowboarding, jízda na skútrech.

Hotel je vhodný pro rodinnou rekreaci, relaxační pobyty, sportovní soustředění, organizování seminářů a školení.

Vybavení: Moderně a pohodlně zařízené jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje mají koupelnu, WC, telefonem, TV SAT. Hotel má také bezbariérové pokoje, lobby bar, nové konferenční sály a konferenční salonek. Wi-Fi připojení. Bezplatné parkování na parkovišti před hotelem. Je možné ubytovat se za poplatek se psem.

Stravování: Snídaně a večeře se podává v hotelové restauraci formou teplých a studených bufetových stolů, obědy o třech chodech (předkrm, polévka, hlavní jídlo, dezert) pro pobytové hosty jsou servírované s možností výběru z 4-5 jídel včetně vegetariánského menu. Příjemné posezení a širokou nabídku nápojů a kávy poskytuje lobby bar.

Sportovní aktivity: Sedačkové lanovky, vleky, technicky zasněžované sjezdovky, udržované běžecké tratě, noční lyžovaní, jízdy na sněžných skútrech, skijörning, špičkové terény na freeriding, středisko zimních sportů PARK SNOW.

Doplňkové služby: Přímo v hotelu se nachází WELLNESS SVĚT REGENERACE A ODDECHU: relaxačně-plavecký bazén s vodu teplou 32 ˚C , dětský bazén se skluzavkou, vodní trysky, perličková masáž, různé druhy masáží a relaxačních zábalů, parní sauny (modrá a smaragdová), finská sauna, vnější ochlazovací bazén, oddechová místnost, fitness centrum.



CK Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.
člen2018

Naši partneři

Parkování Letiště Praha. GO parking s.r.o. Click2claim